donderdag 29 maart 2012

Lente!

  • Lekker lenteweer... en dan krijg ik altijd weer zin met vanalles bezig te zijn, zo ook in huis. En daar hoort natuurlijk een bosje bloemen bij.... tjah... en ik kwam met een bos kamille thuis. Groeit inderdaad ook langs de sloot :) maar deze mooiere variant is ook nu even te koop. En ben nog steeds op jacht naar leuke brocante spulletjes. Vandaag een emaille pan, een emaille bord en 4 glazen onderzetters gekocht.
  • Een lopend projectje is ook nog een grenen ladekastjes die ik aan het opknappen ben, een lik verf en nieuwe knoppen doen al wonderen. Morgen maar eens een mooie matte verf halen. En ben ook nog steeds op zoek naar leuke emaille knoppen. Ach... zo hou je jezelf bezig! En niet geheel onbelangrijk: alle rondslingerende spullen zoals sleutels/ sjaals/ tassen die passen mooi in het kastje.
  • En niet te vergeten de tuin: die is weer helemaal lenteproof. A.s. zaterdag volgen er nog een heleboel buxussen die achter de tuin moeten opfleuren in de winter. Dus daar zijn we zaterdag weer druk mee.
  • De zomerbloemetjes-sprei: ik probeer af en toe weer een lapje te maken, alweer een stapeltje klaar om weer vast te maken aan de sprei. Deze wordt echt heel mooi. Al is het wel een geduldklusje.

Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat een leuk, een berichtje! Dank daarvoor!